Pedellus Könyvek

Legyen játék a tanulás!

=

Bemutatkozás

A Pedellus Tankönyvkiadó munkássága több mint húsz évre vezethető vissza. Fő profilja a tankönyv, illetve az oktatással kapcsolatos kiadványok készítése.

Munkánk során legfőbb célunk, hogy igényes, szakmailag kifogástalan, jól tanulható és tanítható kiadványokkal járuljunk hozzá az oktatáshoz. Arra törekszünk, hogy kiadványaink színvonalas tartalommal, minél esztétikusabb formában, gazdag kép- és ábraanyaggal jelenjenek meg.

Büszkék vagyunk arra, hogy országszerte több ezer oktatási intézmény: óvoda, általános iskola, középiskola és felsőoktatási intézmény használja könyveinket.

Jelenleg több mint négyszáz kiadványunk közül választhatnak az érdeklődők.

Kiadónk a tankönyveken, munkafüzeteken, feladatgyűjteményeken, témazáró feladatlapokon kívül széles választékban kínál egyéb, a gyermekek fejlődését segítő gyakorló, iskola-előkészítő, képességfejlesztő, illetve foglalkoztató füzeteket is, mivel minden gyermeknek szüksége van az életkorának megfelelő játékos képességfejlesztésre.

Ezek a könyveink elsősorban a gyermekek logikus gondolkodását, a kombinációs és koncentrációs képességét, illetve kézügyességét fejlesztik. Készítésük során törekedtünk az eredményes feladatvégzéshez szükséges apró részletekre való odafigyelésre, a rész-egész viszonyok pontos megállapítására, illetve az elengedhetetlen szabálytudat kialakítására.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a tudatosan, sok-sok játékos feladattal felépített könyveinket megszeressék a gyerekek. Használatuk során könnyedén sajátíthatják el a fejlődésükhöz szükséges tudásanyagot, hiszen a jól követhető, világos, logikus és szórakoztató feladatok a sikeres tanulás feltételei.

Hazai és nemzetközi díjakat nyert oktatóprogramjaink segítik a tanulók egyéni fejlődését, számonkérését, tudásának ellenőrzését. Számtalan gyakorlásra adnak lehetőséget, segítve a gyermeket a térbeli és síkbeli helyzetek biztos elsajátításában. Fokozzák a tartós figyelem felkeltését, tágítják annak terjedelmét, fejlesztik a vizuális figyelmet, emlékezetet. Így a gyermek mindvégig aktív résztvevője lesz a számára vonzó, sikerélményt nyújtó folyamatnak. Kínálatunkat a változó igények figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Felnőtteknek szóló könyveink elsősorban a felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatóknak készültek, de sikeresek a pedagógusoknak, illetve szülőknek szóló kiadványaink is.

Termékeinkkel folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan könyveket, oktatóprogramokat, segédeszközöket, fejlesztő játékokat választhassanak vásárlóink, amelyek értelmes és hasznos időtöltést adnak szülőnek és gyermeknek egyaránt.

Bízunk abban, hogy minden kedves vásárlónk örömét leli könyveink használata során!

Kiadványaink megrendelhetők:

A kiadványok személyesen is megvásárolhatók a kiadó székhelyén, hétfőtől csütörtökig 8-tól 16 óráig, pénteken 8-tól 13 óráig.

Kiadványainkkal, megrendeléssel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a 06-52-439-430-as telefonszámon.


Vágó Lászlóné
ügyvezető

title×

text

okmégse

title×

text

ok