Pedellus Könyvek

Legyen játék a tanulás!

=

Kezdőlap > Oktatóprogramok > Játékos oktatóprogramok > Játék a tanulás sorozat > Varázshegy

Varázshegy

    Amiért ezt Önnek ajánljuk:
  • Példa értékű multimédia-termék, amely több hazai és nemzetközi elismerésben részesült.
  • A Csodafa folytatásának tekinthető, de előzmények nélkül, önmagában is használható a gyerekek informatikai alapkészségeinek fejlesztésére.
  • A program értékeli a megoldásokat, közli a felhasznált időt és a szerzett pontszámot. Azonnali visszajelzést ad a gyermek teljesítményéről.
  • Kiváló taneszköz lehet azokban az iskolákban, ahol második és harmadik osztályban a gyermekek tanulnak informatikát.

Fejlesztési lehetőségek:Ez az online program játékos feladatokkal fejleszti az algoritmikus gondolkodást, erősíti az ismeretszerzést, a tudásanyag elsajátítását, a készség- és képességfejlesztést. Jól alkalmazható a második, harmadik osztályos tanulók helyes informatikai szemléletének kialakításában, fejlesztésében. A nehézség szerint szintekbe rendezett feladatok játékos-mesés környezetben történő megvalósítása erős motiválja a gyermekeket, növeli tanulási kedvüket. A környezet annyira elvarázsolja őket, hogy észre sem veszik milyen sok mindent tanulnak a program használata során. A gyermekek feladatmegoldását mintapéldák segítik. Ismétlésre is van lehetőségük, mivel a korábban teljesített feladatok és szintek bármikor újra megoldhatóak.

A sorozat további tagjai

title×

text

okmégse

title×

text

ok