Pedellus Könyvek

Legyen játék a tanulás!

=

Kezdőlap > Oktatóprogramok > Játékos oktatóprogramok > Játék a tanulás sorozat > Gyöngyforrás

Gyöngyforrás

    Amiért ezt Önnek ajánljuk:
  • Példa értékű multimédia-termék, amely több hazai és nemzetközi elismerésben részesült.
  • A Varázshegy folytatásának tekinthető, de önmagában, előzmények nélkül is használható a gyerekek informatikai készségeinek fejlesztésére.
  • A program értékeli a megoldásokat, közli a felhasznált időt és a szerzett pontszámot. Azonnali visszajelzést ad a gyermek teljesítményéről.
  • Kiváló taneszköz lehet azokban az iskolákban, ahol harmadik és negyedik osztályban a gyermekek tanulnak informatikát.

Fejlesztési lehetőségek:Akik már ismerik a nemzetközi díjakat nyert Csodafa és Varázshegy birodalmát, biztosan szívesen fedezik fel majd a Gyöngyforrást is. De bátran ajánljuk azoknak is, akik korábban nem találkoztak hasonló programmal. Úgy alapozza meg a kisiskolások informatikai műveltségét, hogy a feladatok megoldása során fejlődik algoritmikus gondolkodásuk, valamint problémamegoldó képességük. Az informatikai alapkészségek elsajátításán túl különböző műveltségi területekhez kapcsolódó készség- és képességfejlesztő feladatokat tartalmaz, amelyek nehézség szerint szintekbe rendeződnek. Szerkezetük logikus, könnyen áttekinthető. Ismétlésre is van lehetőség, mivel a korábban teljesített feladatok és szintek bármikor újra megoldhatóak. A gyermekek tanulási kedvét a kedves, mesés illusztrációk is ösztönzik.

A sorozat további tagjai

title×

text

okmégse

title×

text

ok