Pedellus Könyvek

Legyen játék a tanulás!

=

Kezdőlap > Iskola-előkészítő > Anyanyelvi képességek > Az óvodáskorú gyermek megismerése és fejlesztése > Anyanyelvi képességek

Anyanyelvi képességek

    Amiért ezt Önnek ajánljuk:
  • Nem kell tovább keresgélnie, kutatnia, mert szerzőink összegyűjtötték a legjobb fejlesztő gyakorlatokat, játékokat.
  • A feladattípusok különböző nehézségi szinteken jelennek meg, amely már önmagában is biztosítja a fejlesztő hatást.
  • Mivel a fejlesztést játékba „bújtatjuk”, gyermeke az esetleges sikertelenséget nem kudarcként fogja megélni, nem alakul ki gátló hatás.
  • A kötetben bemutatott játékokhoz munkalapok készültek, amelyeket a kötettől függetlenül is megrendelhet.

Fejlesztési lehetőségek:A kommunikáció, a kifejezőkészség, a beszéd révén tetten érhető a gyermek szocializálódása, belső élmény- és képzetvilága, értelmi fejlődése, s természetesen az iskolakészültsége is. Fejlesztésük tehát alapfeladat, amelyhez kiadványunkkal is szeretnénk segítséget adni. Az első részben a beszédstílus, -légzés, -tempó, fonémahallás, hangerő, hangsúly fejlesztését tűzték ki célul az alkotók. A második rész a beszédértés fejlesztésére vonultat fel sokszínű játékokat. A harmadik és a negyedik rész pedig a gyermek nyelvi fejlettségét és nyelvi szocializációját fejleszti. A fejlesztés során a játékosság alapvető szempont, mivel ez az egyetlen tevékenység, amely nem járhat kudarcérzéssel, tehát nem sérül a gyermek motiváltsága.

A sorozat további tagjai

1195 Ft

title×

text

okmégse

title×

text

ok