Pedellus Könyvek

Legyen játék a tanulás!

=

Kezdőlap > Iskola-előkészítő > Értelmi képességek > Tanulságos mesék…

Tanulságos mesék…

    Amiért ezt Önnek ajánljuk:
  • Megkönnyíti az óvoda-iskola átmenetet, illetve fejletlenség, lemaradás esetén segíti a felzárkóztatást.
  • 2 az 1-ben kiadványok, mert kedves rajzokkal illusztrált mesekönyvek, ugyanakkor részképességeket fejlesztő feladatgyűjtemények.

A kiadványokról:A sorozatban mesegyűjteményeket jelentetünk meg, amelyek a gyermekeket közelről érintő és érdeklő rövid történeteket tartalmaznak. A válogatásokban nép- és műmesék is helyet kaptak, köztük a magyar és a világirodalom legkedvesebb darabjai. Minden meséhez két-három képességfejlesztő feladat is kapcsolódik, így a gyermekek a mesehallgatás vagy –olvasás szüneteiben is gyakorolhatnak, tovább erősíthetik képességeiket.

Érdekli mit fejleszthet ezekkel?

Tanulságos mesék állatokról Mintaoldal Tartalomjegyzék

1050 Ft

Takács Marianna

PD-935Tanulságos mesék állatokról

Mesegyűjtemény készségfejlesztő feladatokkal

A gyűjtemény rövid állatmeséket tartalmaz, amelyekhez képességfejlesztő feladatok kapcsolódnak. A kötetben több magyar „klasszikus” mellett a gyermekek más európai népek meséivel is megismerkedhetnek, de helyet kapott a válogatásban néhány afrikai és ázsiai történet is. Így a mesék erkölcsi, tanító célzatán túl bővülhetnek a gyermekek állatvilággal kapcsolatos földrajzi ismeretei is.

A könyv a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

A korlátozott raktárkészlet miatt, kérjük érdeklődjön a pedellus@pedellus.hu e-mail címen!

Tanulságos mesék gyerekekről Mintaoldal Tartalomjegyzék

1050 Ft

db Kosárba

Takács Marianna

PD-936Tanulságos mesék gyerekekről

Mesegyűjtemény készségfejlesztő feladatokkal

A mesegyűjtemény rövid meséket tartalmaz, amelyekhez képességfejlesztő feladatok kapcsolódnak. E meséket tartalmilag az köti össze, hogy valamennyi történetben gyerekek a főszereplők. A kötet szerkesztője elsősorban kortárs műköltészeti alkotásokból válogatott, amelyek egy része tanító célzatú, olyan emberi tulajdonságokat (hiúság, torkosság, irigység) mutat be, amelyek kerülése, leküzdése fontos ahhoz, hogy a gyerekek társas-érzelmi kapcsolatai megfelelően fejlődjenek. Ezen túl a kis olvasók olyan szituációkkal (segítségadás, testvéri szeretet és féltékenység, rosszalkodás, árulkodás, állatmentés) is találkozhatnak, amelyeket maguk is nap mint nap átélhetnek, és amelyek sikeres kezeléséhez, megoldásához ezek a történetek mintát nyújthatnak. A feladatok az alapképességeket fejlesztik, amelyek nélkül nem lehet eredményes a tanulás.

A könyv a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

title×

text

okmégse

title×

text

ok