Pedellus Online

Legyen játék a tanulás!

=

Kezdőlap > Oktatóprogramok > Játékos oktatóprogramok

Játékos oktatóprogramok

    Amiért ezt Önnek ajánljuk:
  • Egyéni tempóban használhatók, senki nem írja elő, hogy a gyermeknek adott idő alatt hány feladatot, szintet kell teljesítenie. Nem jár együtt semmilyen teljesítménykényszerrel.
  • A szülők az oktatóprogram használatát vásárolhatják meg igen kedvező áron. Nincs szükség kiegészítő könyvre, munkafüzetre, amely a családi költségvetést tovább terhelné.
  • Az oktatóprogramokat a gyermekek önállóan is tudják használni, segítséget kapnak a feladatok megoldáshoz, visszajelzést, megerősítést munkájuk eredményességéről.

A kiadványokról:Gyakran hallható, hogy a gyermekek túl sok időt töltenek az okostelefonok, táblagépek vagy az asztali számítógépek használatával, s a szülők haszontalannak tekintik azokat a játékokat, programokat, amelyeket e multimédiás eszközökön keresztül lehet elérni. Azt szeretnék, hogy gyermekük jól teljesítsen az iskolában, míg a fiúk, lányok inkább számítógépeznének tanulás helyett. Ez persze feszültségekhez, konfliktusokhoz vezet. Ön szülőként fontosnak tartja, hogy gyermekével erős, kiegyensúlyozott, harmonikus legyen a kapcsolata? Mi segíthetünk! Megtaláltuk az optimális megoldást!

Érdekli mit fejleszthet ezekkel?

Játék a tanulás sorozat

A sorozat interaktív módon vezeti be a gyermekeket az informatika világába. Minden program készség- és képességfejlesztő feladatokat tartalmaz, amelyek nehézségük alapján szintekbe rendeződnek. Ezek azok a próbák, amelyek teljesítésével gyermeke vagy tanítványa lehetőséget kap arra, hogy a mesés kerettörténet befejezését kedvezően befolyásolja, vagyis segítse a jók győzelmét a gonoszak felett.

title×

text

okmégse

title×

text

ok